Tuinatelier, van verlangen naar daadkracht

24/08/2021

gezellig rommelig kliederatelier

Ruimte voor de 'Kunstmaker'

Al 15 jaar inspireer ik zinzoekers met mijn 'Bronkracht' activiteiten rond Stilte, Kunst- en Natuurbeleving. En hoe graag ik ook anderen begeleid in intuïtieve bewustzijnsgroei. Met perioden dien ik mijn eigen Bron te voeden. Al enkele jaren groeide er een diep zielsverlangen om zelf méér te schilderen en onbevangen te creëren.

Van verlangen naar daadkracht

Zo hebben we eind 2019 onze garage omgebouwd tot 'Kliederatelier'. Een lichte plaats met blik op de tuin om onbezorgd te schilderen, kliederen en de boel te laten liggen om tussendoor aan verder te kunnen werken. Hoe synchroon dat enkele maanden daarna - met de covid lockdowns van 2020 en 2021 - ik mijn 'veilige plek' mocht inwijden, benutten en inkleden. In tussentijd heb ik diverse kunstopleidingen gevolgd waardoor het tuinatelier organisch is kunnen groeien tot een plek om thuis te komen.

Vanaf september 2021 stel ik het dan ook open voor Vedic Art Basiscursus en Touch Drawing. Bij mooi weer kunnen we in de gezellige hoekjes van de tuin werken, of onder een afdak. Na een intens jaar van online workshops kijk ik uit om terug live workshops te begeleiden.

CasperWil je zelf de sfeer komen proeven?
Wees welkom!

Dan kan deze handige workshop wegwijzer je keuze hopelijk vergemakkelijken. In de Agenda vind je alle actuele data van lopende workshops.

Ik kijk er naar uit om je te begroeten.
En ook Casper, onze rosse kater, zal terug content zijn om menig vrouwenhart voor zich te winnen. ;-)

Impressies uit het tuinatelier

Volg ons op