Dankbaar terugblikken op expo en vieren

11/03/2023
"To create one's own world takes courage" Georgia O'Keeffe

Met een open en warm hart deel ik deze terugblik op
mijn expo 'Vertragen & Loslaten' in  De Bottelarij, Wellen.

Bedankt aan: Eddy voor de logistieke en mentale ondersteuning, Greet om me te vragen en onverwacht te porren, de Bottelarij om hun locatie en administratieve ondersteuning aan te bieden en aan alle vrienden, collega's, buren en kennissen om een bezoek te brengen aan de expo.

Met een bijzondere dank aan de kunstminnende kopers van mijn aquarellen en schilderijen.
Ik hoop dat mijn kunstwerken een fijne vibe mogen uitzenden in jullie leefruimte.

Sfeerbeelden van de Expo & Kunstenaarsontbijt

Links naar relevante blogs 

Ben jij op zoek naar een harmonieuze eyecatcher
voor  je woon-, werk- of meditatieruimte?

Volg ons op