Hoe kunst 'werkt' ... in de praktijk bij coaches en therapeuten

20/10/2023

Kunst als visueel rustpunt en sfeerbrenger

Mijn droom krijgt steeds meer vorm. Mijn kunstwerken en kunstkaarten vinden stilaan hun weg naar de praktijk en werkruimte van collega coaches en therapeuten als visueel rustpunt en sfeerbrenger.
In mijn kunstwerken staat de zoektocht naar harmonie, balans en innerlijke kalmte vaak centraal. Zo worden ze semi-abstracte visuele rustpunten die uitnodigen tot verstilling of stimuleren juist tot een gesprek, en bij moeilijke momenten helpen ze je herinneren aan die innerlijke bron van vredevolle rust en ontspanning. Neem een kijkje achter de schermen bij collega's ...
 

"Ik zocht een kunstwerk voor mijn coachingsruimte en was direct verkocht door dit mooie werk van Eliane. De zachte kleuren en de vloeiende vormen roepen een gevoel van rust en sereniteit op, waardoor het de perfecte aanvulling is voor een ruimte gewijd aan groei en zelfontwikkeling. Dit schilderij is een inspirerende en kalmerende aanwezigheid in mijn coachingsruimte. 
... en ik word er helemaal happy van. "


Sofie Hermans, HR professional & loopbaancoach

 


 

"Jouw mandalakaarten zijn prachtig. 
Deze feedback krijg ik ook van mijn cursisten. 
Ik geef je kaarten steevast als krachtige afsluiter van onze opleiding ChaZen,
waarbij ik blind intuïtief ga voelen wie welke chakrakaart krijgt. 
Met een persoonlijke boodschap zijn ze heel rakend. "

 Margo Jamers, ​Oprichtster, teacher & practitioner van ChaZen Reflexologie

Hoe kunst 'werkt' in praktijken en werkruimten waar de mens centraal staat.

Met deze sfeerbeelden op locatie krijg je zicht hoe collega coaches en therapeuten mijn kunstwerken in hun werking en/of werkruimte geïntegreerd hebben.

Ben jij op zoek naar een harmonieuze eyecatcher voor  je woon-, werk- of meditatieruimte?

Volg ons op