Nieuw werk: Find Your Way as You Go

03/01/2024

Het kunstzinnige proces als spiegel van het dagelijkse leven

Bovenstaande titel - uit mijn nieuw werk - vat zowat samen wat er in voorgaande maanden, zelfs jaren gespeeld heeft bij mezelf en in mijn werking. Gelukkig voel ik dat er nu terug meer stroming, flow en synchroniciteit ontstaat.
Terugblikkend op dit proces ervaar ik de wisselwerking van hoe kunstzinnig werken, mijn dagelijkse werk en leven verlicht en omgekeerd. Ze zijn elkaars spiegel en een aanmoediging om te blijven doorgaan ... ook in moeilijke of verwarrende tijden. Ik hoop dat deze energie via mijn werken mag doorschijnen.

'Sehnsucht'
'On the tides of time'
Beelden van Hoop ... een zoektocht naar zelfregulering en balans

In werk en kunst exploreer ik waar de onderstroom van het leven me heen brengt. Ik laat me intuïtief inspireren door de natuur met zijn vloeiende lijnen, gelaagde texturen en kleurenspel. In mixed media bouw ik in meerdere lagen organische vormen op tot rijke kleuren met subtiele details waarbij ik steeds weer op zoek ga naar natuurlijke harmonie die uitnodigt om veerkrachtig in het leven te staan.

​In ‘Sehnsucht’, ‘On the tides of time’ en ‘Find Your Way as You Go’ schuilt zowel mijn heimwee naar vervlogen tijden, het verlangen naar rust vinden tijdens pandemie, als een aanmoediging om te blijven vertrouwen dat de dingen des levens zich op hun eigen tijd zullen ontvouwen voor het grotere goed van allen.

Een oproep  ... koop kunst, verrijk jezelf en je omgeving

In december 2023 exposeerde ik met deze series in De Markthallen, Herk-de-Stad tijdens de 20ste editie van Herkse Kunstenaars. Momenteel staan de werken te koop in mijn galerij, zowel afzonderlijk als in reeks. Neem een kijkje en steun deze kunstenmaker, zo kan ik mijn werking ook verderzetten. Dankjewel ! 

Volg ons op