Ervaringen & Getuigenissen


Een punt-lijn dagboek gestart

Dankjewel Eliane, ik beleef hier dagelijks plezier aan. Ik ben een punt- lijnkribbel dagboek gestart en vind het leuk, de gekste dingen mogen ontstaan, ik mag spelen, kijken, wachten, weer kijken, afwachten en dan bepaalde lijnen accentueren en zo ontstaat er telkens een mini kunstwerkje. Super. Dankjewel voor deze aanvullende info op je online Creatief Verstillen. Ik vind het heel waardevol.

Linda Croes,

Top
Creatief Verstillen, een geslaagde mix

Hopelijk volgend 'werkjaar' weer die geslaagde mix van inspiratie, creativiteit, spiritualiteit en gezelligheid.

Top
Diepzielduiken ... live én online

Creatief Verstillen: Live of via Zoom. Wat een diepe reizen en processen keer op keer.

Leen Heusdens, vertrouwdevroedvrouwen.be

Top
Op woelige golven in een jaar vol veranderingen

Ik vond het zalig om met deze groep toffe dames op de woelige golven van deze tijd te mogen surfen! En dan nog onder de deskundige leiding van Eliane tijdens de online workshop Creatief Verstillen. Waarvoor dank.

Nathalie Vaes, docent Verandermanagement

Top
Achteraf brengt Touch Drawing me nog meer inspiratie en een dagelijks focuspunt.

Super om me helemaal te laten gaan voor twee dagen Touch Drawing! En wat het brengt... ik voel mij vooral blij ...en wat het achteraf mij nog meer brengt ... inspiratie vooral als ik de tekening bekijk. Ik gebruik de tekening ook als focuspunt bij mijn dagelijkse meditatie ....die spreekt tot mijn ziel. De meditaties waren goed begeleid door Eliane en de workshop was ook duidelijk. Zelf wou ik volledig meegaan in het proces. Zonder denken, zonder willen begrijpen, want wat moet begrepen worden komt vanuit het niet denken en het niet begrijpen.
  
Nicole Reynders, Gastvrouw Het Buskruid, systeemopsteller & coach

Top
Healing Art laat puzzelstukjes samenvallen

Wat een reis.....wat een dag!!
Zo dankbaar dat ik mezelf deze belangrijke stap heb gegund. Zo diep geraakt door Eliane die als een warme doula bij me bleef in elke stap die ik nog een keer wou zetten zodat ik nu verder kan gaan.
Wat vallen puzzelstukjes dan in elkaar, wat krachtig werk is Healing Art. Dankbaar tot in het diepste van mijn zijn....
#herboren #thuiskomen #indalen #homeiswhereyoumakeit

Ann Bonneux - rouwbegeleiding

Top
Touch Drawing was een eye-opener en breaktrough

Deze driedaagse kwam voor mij op het allerbeste moment. Het heeft me zeer veel inzicht gegeven in mezelf. De tools die Eliane me aanreikte zijn voor mij van onschatbare waarde en getuigen van veel ervaring en inzicht. Ook uit mijn persoonlijke reis via touch drawing dook heel wat beeldmateriaal op. Een eye-opener en een breakthrough, zo ervaar ik deze retraite. Eindelijk, ik keek al lang uit naar dat ene puzzelstukje. My journey continues.
 
Carolien Damman

Top
Inzicht in hoe 'anders werken' aan mijn passie.

Waar baby's komen, veranderen jobs ook vaak mee, Eliane helpt je graag: bij deze zoektocht? Of is het de zoektocht naar jezelf?
Toen ik in 2011 dacht "nu is het goed geweest, ik ga in de GB aan de kassa zitten,..." Reikte ik mijn hand uit aan Bronkracht.
Ik leerde dat ik helemaal op het juiste spoor zit. Ik leerde dat een kar met 9 paarden ervoor TE hard werken is. Ik leerde veel !

Leen Heusdens, Integrale vroedvrouw Levenkracht - Vertrouwde Vroedvrouw

Top
Het blauwdrukcanvas vormt nu het zitmiddenpunt van mijn meditatieplek.

Ik vond het concept van de dans en crea dagworkshop 'Blauwdruk van je Ziel' door jullie beiden geleid zeer krachtig. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb het blauwdrukcanvas als zitmiddenpunt gemaakt van mijn meditatieplek. Het voelt goed om daar op te zitten en te weten dat ik "verbonden" ben, "één" ben met mezelf. Véél dank!

Gudrun De Bruyne, Gudrun's praktijk

Top
Wandelcoaching, een meerwaarde voor senior coach

Het eerste deel van mijn loopbaancoaching traject betekende een meerwaarde voor mijn verdere weg: de beelden en de inzichten uit de oefeningen, opdrachten en het bezielingsspel blijven bij als richtingaanwijzers en ruggensteun.

Renilde Claesen, senior trainer, begeleider van teams en intervisie, personal en organisatiecoach

Top
Het Bezielingsspel getest en goedgekeurd door journaliste Inke Hutse!

... Wanneer het volgespeelde bord voor me ligt, sta ik ervan versteld hoe mijn blik op mezelf is veranderd. Het is plots kristalhelder dat ik mezelf heb laten ondersneeuwen. De negatieve ervaring van het ontslag heeft me mijn kwaliteiten doen vergeten. Het zal tijd vergen om deze ervaring te verwerken, zoveel is zeker.
... Op de vraag welk van de kaartjes op het bord aanvoelt als de eerste stap, wijs ik naar eentje dat gaat over scheppingskracht. Onder scheppen versta ik schrijven. Schrijven is de makkelijkste en meest natuurlijke ingang. ‘Schrijven zet dingen voor je in beweging, laat dingen stromen. Het is een behoefte die dicht bij je eigen krachtbron staat. Daar ligt je bezieling dus’, lacht Eliane warm.

Bron: Lees het volledige artikel in Psychologies magazine

Top
Intense veranderingen ... Mijn passie, mantelzorg- en werksituatie zijn nu beter in balans!

In januari 2018 nam ik het voornemen om de sleur in jobsituatie onder handen te nemen. De intense veranderingen die zich zouden aanbieden, had ik nooit verwacht. Ik was al bijna 9 jaar als poetshulp tewerkgesteld en bijna evenveel jaren inwonend bij mijn ouders als mantelzorger. Er volgden 4 sessies vanuit diverse invalshoeken, zoals: inzichtskaarten, woorden, tekenen, stenen, talenten bekijken, leefsituatie doorgronden, enz. Ook de rust, stilte en het zachte liefdevolle volledig aanwezig zijn van Eliane, zijn fantastische troeven om verandering toe te laten.
Mijn woonsituatie werd mijn eerste punt van aanpakken. Ondertussen woon ik alleen, heb mijn werk gereorganiseerd en de zorg voor mijn ouders met mijn zussen herverdeeld. Mijn bijberoep als edelsmid ga ik vervolgens verder uitbouwen, want daar ligt mijn hart, liefde en passie. En dat wil ik aan de wereld laten zien, vol gevoel. Dus als het kriebelt, vlieg er in, net als ik. Eliane zal er ook met hart en ziel invliegen.

Beatrijs Van Huyck, Edelsmid Vol Gevoel.

Top
Verbindend Communiceren teamdag ... met handvaten voor in de toekomst.

Doorheen het afgelopen jaar hebben we ingezoomd op onze teamwerking. We hebben ontdekt hoe belangrijk communicatie is! Niet alleen de inhoud ervan maar ook de manier waarop. Vandaar dat we op onze Teamdag een vorming hebben georganiseerd omtrent ‘verbindend communiceren’. De Iyo Yape Yurt van collega Josiane was hiervoor de ideale locatie!
Het bracht ons inhoudelijk een theoretisch kader met interessante tips en handvaten voor in de toekomst. We hebben leren stil te staan over welke strategieën we hanteren om bepaalde (onbewuste) behoeften te bevredigen. We hebben dit vandaag verkend vanuit eigen hobby’s of handelingen die ons gelukkig maken in ons leven.

Kim Vangelabbeek, Verantwoordelijke Wooncentrum - Tevona Oostheuvel

Top
Hoe vast je ook lijkt te zitten, de antwoorden om los te komen uit dit harnas bezit je zelf.

Eliane biedt je ruimte, stilte en veiligheid. Drie essentiële elementen om nieuwe ideeën te laten ontstaan. Ze geeft je de kans jezelf open te stellen voor de kracht van de natuur en jouw eigen bronkracht.
Ze gelooft erin dat: Hoe vast je ook lijkt te zitten, de antwoorden om los te komen uit dit harnas bezit je zelf. Dit maakt dat ze je op een diepere laag kan laten onderzoeken, dan enkel wat zich aan de buitenkant of aan de oppervlakte toont. Doordat ze je met deze intentie aan het werk zet, vergroot je zelfvertrouwen en ontstaan er prachtige creaties.
Topcoach, topmadame!

Katrien Janssen, Kindercoach & Kinderyoga bij Kusjes van de Zon

Top
Mij spreekt het holistische aspect en de eclectische integrale aanpak het meest aan

Geweldig welke inzichten het werken met kaarten en metaforen brengt!

Mij spreekt het holistische aspect en de eclectische integrale aanpak van Eliane het meest aan.
Zo'n loopbaantraject is zoveel meer dan ik verwacht had! Prachtig!

Martine, Opvoeder

Top
Doen, voelen én denken. Mijn situaties eens bekijken vanuit beide hersenhelften!

Ja, dit is het voor mij!

Deze intuïtieve ervaar-en-doe aanpak met wandelcoaching en kunstzinnige opdrachten,
n combinatie met de testen lijkt me optimaal.
Zo kom ik al doende dichter bij mijn gevoel,
én kan ik het toetsen met mijn verstand.

Doen, voelen én denken. Mijn situaties eens bekijken vanuit beide hersenhelften! Ik ga van start!

Karen, Criminologe

Top
Loopbaancoaching geeft Inzichten en tools voor het leven

Ik had geen idee hoe breed en diepgaand een traject loopbaancoaching bij Eliane van Werk met Zin kan gaan! Met deze info krijg je echt inzichten én tools in handen voor de rest van je leven!

Sofie, verpleegkundige

Top
Samen vieren en afscheid nemen

Eliane heeft ons Coneoteam een inspirerend teammoment bezorgd waarbij we de mogelijkheid kregen onszelf en de ander te ontdekken op creatief vlak. We genoten van de gastvrijheid en de professionele aanpak die Eliane aan de dag legde. Het was alleszins een namiddag die me altijd zal bijblijven.

Nikki Janssens, CAW Limburg

Top
Intuïtief creatief terug connectie maken met iets in mezelf dat ik allang vergeten was.

Het volgen van een creatieve intuïtieve 2-daagse workshop bij jou Eliane was voor mij terug connectie maken met iets in mezelf dat ik allang vergeten was dat het er was. Je creeërde een veilige bedding om open te bloeien, alles mocht er zijn. Het gevolg was een hele carriereswitch en de stap naar mijn missie...
Ik ben er zeker van dat onze ontmoeting zo moest zijn op dat moment in mijn leven en ik ben je ontzettend dankbaar voor het dragende, het erkennen en het begeleiden met open hart.

Jessy Reners begeleid kinderen VeerKrachtig bij scheiding en rouw.

Top
Eliane neemt je mee in haar creatief werken met diepgang en grond-rust.

Eliane neemt je mee in haar creatief werken met diepgang, maar ook in de opzet van een tweedaagse zelf ontbreekt het niet aan originaliteit. Ze heeft de competentie om vanuit een grond-rust je te prikkelen of even stevig te blijven staan. Ze stemt zeer goed af op de persoon voor haar en laat je ook veel ruimte voor je eigen proces. Ga er naar toe gewoon zoals je bent, en vertrek met juist dat sprankeltje meer.

Leentje Rymen, psychotherapeut kinderen

Top
Eliane is als een lichtje in het donker ... die zorgde dat ik snel terug de weg vond.

Ondanks dat we beroepsmatig raakvlakken delen, brengt Eliane toch weer nieuwe dingen aan waar ik zelf terug inspiratie door kreeg. Ze heeft me geholpen in het durven doorzetten en mijn eigen dromen te volgen ondanks tegenwind van buitenaf. Als je op zoek bent naar een creatievere manier van loopbaanbegeleiding, al of niet in het groen, op zielsniveau, dan ben je bij haar op het juiste adres. 
In april 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart als dans- en bewegingstherapeut !

Christel Vermeerbergen, dans- en bewegingstherapeute @ Bewegen is Veranderen.

Top
Ik ontdekt mijn echte talenten! Nu zit ik zelf aan het stuur van mijn loopbaan.

Bart, 44 jaar - Ik wilde iets anders, maar hoe en wat? ... Ik werkte in een ongezonde omgeving met veel stof en lawaai en het werk was ondankbaar. Mijn loopbaanbegeleider hielp me zicht te krijgen op wat ik wel goed kan en graag wil doen. Met haar engelengeduld liet mijn coach Eliane me altijd helemaal uitspreken, en dat kan bij mij wel even duren. Ze zocht mee uit welke cursussen ik kon volgen. Mijn vrouw moedigde me erg aan om mijn droom te volgen. Ook mijn toenmalige werkgever had begrip voor de situatie. Hun vertrouwen was voor mij cruciaal om de stap in het onbekende te zetten en te starten met een opleiding. ...

Bron:
2015 © Door VDAB ingezet in nationale pers ter promotie van Loopbaancheque. Open advertentie (pdf)

Top
Ik wilde echt naar de kern zoeken, zodat ik een juiste keuze kon maken.

​Mik, 39 jaar - Ambtenaar met bijberoep:
...  Het eerste gesprek met haar deden we al wandelend in de natuur. “In deze omgeving vielen alle prikkels weg en lukte het me verbazend snel om bij dat gevoel, waar ik zo naar hunkerde, te komen.”
... We zochten naar de ultieme combinatie van wat ik goed, graag en écht wil doen. Voor Mik was het belangrijk om zowel haar mannelijke als vrouwelijke kracht te kunnen inzetten.
... Voor de buitenwereld leek er niet veel te zijn veranderd, maar voor Mik was het effect van haar ingrepen gigantisch. “De promotiekansen die ik kreeg heb ik zeer bewust geweigerd. Ik legde mijn sterke kanten naast de functie en zag duidelijk dat het niet paste.” Ik kon aanvaarden dat investeren in mijn expertfunctie ook een carrière is. Ik hoef echt geen leidinggevende te worden. Deze beslissing gaf me uiteindelijk veel rust.” ... lees het volledige interview

Bron © 2017-2018 - Werk met Zin

Top
Het terug herkennen en voelen wat belangrijk is voor me, zorgde voor rust aan mijn binnenkant.

Els, 40 jaar - Zoekende moeder van 4 kinderen
... De eerste afspraak deden we al wandelend. Het werd een wandeling die alles in beweging zette. De omgeving biedt veel beelden die we koppelden aan hoe ik leef en wat ik doe.  ... Zulke metaforen hielpen me nadien te herinneren waar ik op te letten heb. ... Eliane slaagde er bewonderenswaardig goed in om de juiste woorden te geven aan wat ik dacht en nodig had. Het terug herkennen en voelen wat belangrijk is voor me, zorgde voor rust aan mijn binnenkant. ... lees het volledige interview.

Bron © 2017-2018 - Werk met Zin

Top
Het groepsgebeuren is een sterk pluspunt.

Ik vond het groepsgebeuren een sterk pluspunt. Je hoeft niet op voorhand al een concrete vraag te hebben. De opdrachten in combinatie met elementen uit de natuur bevielen mij best! - Karel

Ik heb genoten van de interactie met anderen en de spontane begeleiding.
Sylvia Merckx, psychotherapeute

Top
Intuïtief konden we verbanden leggen

In een sfeer van openheid en ongedwongenheid heb ik weer een paar ferm fantastische mensen mogen leren kennen, en zijn we allemaal gezegend met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Intuïtief konden we verbanden leggen tussen wat zich in de natuur aandiende, en het was mooi!
Melissa, psychotherapeute.

Door in de natuur te zijn en te werken met beelden en voorwerpen uit de natuur kan ik beter mezelf aanvoelen. - Hilde

Ik heb genoten van de positieve sfeer en de open vrije benadering van Eliane en haar beeldverhalen over bvb de monnik en de kom rijst, de levensboom, … spraken me erg aan. - Jessy

Top
Samen stilstaan in het nu.

Marie Paule vierde haar 70e verjaardag met een creatieve en zinvolle verrassingsworkshop met haar vriendinnen.  ... We kennen elkaar al zo lang en hebben het ‘goed met elkaar voor’... Maar we zijn niet gewoon om dit naar elkaar uit te speken. Dat Eliane hier de leiding in nam en dat rustig liet gebeuren was heel fijn!
Ook de gezellige locatie en tuin maakte het af ...’t weer zat niet 100% mee, maar dat stoorde niet. Eliane had het goed in de hand.
...met ons schilderwerkje thuis herinneren we ‘de groep’ en de mensen waar we ons goed bij voelen. De aanpak was ook: stil staan in het nu (niet denken aan wat gisteren was en wat we morgen nog van plan zijn...) ... een fijne herinnering.

Marie Paule en haar vriendinnen

Top
Vanuit een trouwe verbinding, zo kwetsbaar krachtig

Je was zo zalig ontspannen en vrolijk in je kracht tijdens de workshop Creatief Verstillen vorige week. Daar heb ik echt deugd van gehad om dat bij jou te zien. We hebben toch ook een heerlijke groep en je doet dat ook iedere keer weer zingevend en vanuit een trouwe verbinding zo kwetsbaar krachtig. Bedankt daarvoor! Voor mij ben je een echte leermeester in alles wat je bent en vooral ook niet bent, zo authentiek zoekend, zo intuïtief krachtig en vooral zo verbindend met jezelf, wij met onszelf, met de ander en het grote geheel. Daar kan je me steeds weer op zetten en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Sabine, kunstzinnig diepzielduiker

Top
Anderen meenemen naar diepgaande ontdekkingen

Als gastdocenten zagen we uitgebreid de werking van Bronkracht. Wat een weelde. Voor de trouwe “meedoeners” moet een heerlijke wereld opengaan, denken wij. Jouw initiatieven geven hun de mogelijkheid om een steeds maar dieper te graven in het innerlijke van hun wezen. Het kan alleen maar hun wijze van leven en zien gunstig beïnvloeden. Het is enorm belangrijk dat getalenteerde personen zoals jij er eentje bent, anderen meenemen op ontdekking van een wereld die achter de zichtbare ligt, het leven verdieping geeft en rijker maakt. Wij zijn echt blij jouw ontmoet te hebben en te kunnen samenwerken.

Roland Fonteyne en Brégy, Sumi-e levenskunstenaars
Zomer 2018 is Roland van ons heengegaan. Hij heeft een voluit genoten van zijn leven. Sumi-e was hierbij zijn leidraad.

Top
​Eliane laat je bij jezelf komen, om vanuit je bron te creëren.

Wie graag creatief bezig is en een meerwaarde zoekt ... wie op een creatieve manier dingen wil verwerken ... Een AANRADER!!!
​Eliane is een toffe coach, die je helemaal bij jezelf laat komen, om vanuit je bron creatief aan de slag te gaan. Ik volg de cursus al enkele jaren en ben super enthousiast!

Nele, kunstenaar & docent Plastische Opvoeding

Top
Eliane brengt mensen naar binnen, naar hun kern.

Eliane streeft er naar en slaagt er in mensen het beste uit zichzelf te halen. Ze brengt mensen naar binnen, naar hun kern. Vanuit die ontdekkingstocht exploreert ze samen met de coachée wat dit voor leven en werk betekent. Haar artistiek en creatief talent zet ze in door een rijke waaier aan creatieve interactievormen toe te passen. Groepen neemt ze op een gelijkaardige manier op pad. Naast passie ze ook blijk van veel deskundigheid.

Carina Thomis, trainer-coach

Top
Loopbaanbegeleiding heeft me geleerd dat mijn lichaam mijn raadgever is.

Eliane heeft veel voor mij betekend, zij heeft mij mijzelf weer laten zien! Er werd gekeken naar mijn mogelijkheden, kwaliteiten, normen en waarden en naar wat ik leuk vind. Het heeft me geleerd dat mijn lichaam mijn raadgever is. Dat ik mijn rust moet nemen om hiernaar te luisteren. Dat het is zoals het is, zonder te oordelen, en dat loslaten hierin belangrijk is. Verwachtingen kunnen voor teleurstellingen zorgen, dus verwachtingen ook bijstellen. - Ingrid, zorgverlener LO

Top
In de natuur kunnen de kronkels in je hoofd zakken naar je buik

Wat mij het meest heeft geraakt: hoe de natuur je een spiegel kan voorhouden, hoe net hetgeen er is je inzicht geeft in waar je mee worstelt, wat je ervaart en je ook een blik geeft op wat volgen kan, waar je heen wil, wat je richting mag zijn. Het meest verrassend vind ik hoe het echt werkt. Het is er in gaan, doen, ervaren, en zo bewust worden. Het is ook zoveel sterker dan erover praten of schrijven, het tijd geven, erover lezen,... Het is zo helemaal van mezelf, uit mezelf, maar ook de antwoorden en richting, het verwerken van, er bewust op gezet worden door te doen. Het laat de kronkels in je hoofd, die vaak ook blijven terugkomen en malen, zakken naar je buik. Het mag daar zijn en krijgt zo ook plaats en betekenis in je eigen pad. Ik zou het zeker daarom aanraden, om weer te leren ademen, om rustig tot jezelf te komen en door te doen, door in actie en zachte confrontatie gezet te worden door aanbod en begeleiding, door de ander, een stap verder te zien en bewust te kiezen, te zien wat volgt, wat je wil. - Sabine, lector HO

Top
Creatief verstillen betekent voor mij thuiskomen bij mezelf.

Creatief verstillen betekent voor mij thuiskomen bij mezelf. Met kleurpotloden, verf, klei,... geven we vorm aan onze verlangens, dromen, frustraties of andere emoties. Dit veruiterlijken van gevoelens geeft inzichten. Inzichten waarmee ik echt aan de slag kan gaan en waardoor ik stappen zet en mijn eigen veranderingsproces op gang breng. Creatief verstillen is MIJN maandelijkse namiddag waarop ik mezelf in het middelpunt KAN en DURF zetten, en zo mijn eigen ZIJN leer ontdekken.

Christel, alleenstaande moeder en diensthoofd.

Top
Verdiepen in datgene wat me soms verward

Bedankt voor de wijze levenslessen die je me hebt geleerd tijdens de creatief-leerrijke coachsessies. Ik heb veel van die sessies opgestoken en probeer nu en dan ook even stil te staan en te verdiepen in datgene wat me soms verward. - Véro, wereldburger straatartiest

Top
Het belang van álles toe te laten ...

Ik vond het op alle vlakken zéér geslaagd, qua locatie, gastvrijheid, lekker eten en begeleiding van jullie beiden. Wat een rijkdom dat jullie gedeeld hebben, écht vanuit het hart, zonder enige terughoudendheid. Dat heeft mogelijk gemaakt dat er zeer zacht, dragend en openend energieveld ontstond waarin alles mocht zijn, waar eenieder het voor haar heilzame en bruikbare kon uithalen en van waaruit vrijuit kon gecreëerd worden. 't Was simpelweg super! 
Ben met een heel voldaan en dankbaar gevoel huiswaarts gekeerd. 
En, wat blijft me vooral bij? Het belang van álles toe te laten, geen enkel gevoel of gedachte te onderdrukken, maar allemaal het te ontvangen als iets wat me dichter kan brengen bij mezelf. En dat ik niet in de virtue-trap mag trappen. - Ingrid, creatief therapeut

Top
If you can dream it, you can do it!

Ik heb erg waardevolle info van jou gekregen door de natuurcoaching ... Dit gaf mij enkele dagen nadien een concreet inzicht voor te nemen stappen. Je stelt de juiste vragen en vooral de visualisatie is een heel krachtig middel om met je gevoelens bij het gewenste resultaat te komen. 'If you can dream it, you can do it!' - Mieke

Top
Stilstaan helpt om verder te gaan

De wandelcoaching was echt tof en heeft al resultaat opgebracht. Om te beginnen heb ik op het werk minder uren aangevraagd en gekregen. En dit voelde héél goed ... Het begint te borrelen om andere dingen te doen ... en ja: rustig en op mijn tempo... Bedankt! - Chantale

Top
Loslaten wat ik niet meer nodig heb

De natuurcoaching van Eliane Kunnen nodigt je uit om uit je hoofd te komen en je zintuigen te gebruiken en te vertrouwen op je gevoel. De natuurelementen die ingezet worden tijdens de coaching brengen in beeld wat er speelt (dingen die je misschien wel al wist maar nog niet echt zag of voelde). Je krijgt een haarscherp beeld van zowel de situatie zoals die nu is, als de gewenste situatie. Eens je het zo duidelijk ziet en zo duidelijk voelt terwijl je er middenin staat, kan je niet meer ‘niet zien’. Bovendien moedigde Eliane me aan om de dingen die ik niet meer nodig heb los te laten. Zo krachtig! Bedankt Eliane! - Nathalie, perfectionisme coach

Top
Volg ons op