Kunstkaarten te koop! Lichtpuntjes verspreiden.

18/08/2021
"Just take this step ... The horizon will look after itself."
uit 'De jongen, de Mol, de Vos en het Paard' van Charlie Mackerie

Tijdloze boodschappen
Stapstenen en keerpunten van bewustzijngroei

The CallingDoorheen de jaren heb ik vele kunstwerken mogen maken die mijn eigen groeiproces hebben verheldert en verzacht. Ze vormden stapstenen en keerpunten van persoonlijke bewustzijnsgroei. Het voelde vaak alsof mijn hand en oog werden geleid, terwijl ik me in een zorgzame aanwezigheid gehuld voelde.

Door deze kunstkaarten te verspreiden, hoop ik dat ook hun tijdloze boodschappen zich mogen verspreiden bij andere zinzoekers in hun bewustzijnsgroei. Een teken van (h)erkenning of synchroniciteit geeft soms net genoeg doorzettingsvermogen om trouw te blijven aan de roep van onze ziel.

De doorbraak - Breakthrough

Kwalitatief drukwerk in 'Galerij & Shop'

Omdat deze beelden en hun proces mij elk op hun manier geraakt en geheeld hebben, heb ik ze omgezet in kwalitatief drukwerk. Ik hoop dat deze reeks kunstkaarten je mogen bekoren en inspireren.
> Bekijk het volledige aanbod in de rubriek 'Galerij & Shop'

Reacties

Gravatar
Walter De Bock

29/08/2021

Lieve Eliane,
Fijn jou weer eens te ontmoeten via jou bijzonder mooie kunstkaarten, waarvan ik graag een set bestel. Ze zullen in dankbare handen terecht komen.
Ik vind 't zo deugddoend te mogen ervaren hoe jij levenskunstenaars blijft inspireren.

Posting comments after three months has been disabled.
Volg ons op