Veerle vindt bekrachtiging in haar levensmissie

15/11/2022
Bronkracht blog: Veerle vindt bekrachtiging in haar levensmissie

"Mijn interactie met Eliane bracht mij alles wat ik nodig had,
zonder op voorhand te weten wat dat was.
" getuigt Veerle Koninckx. 
Veerle is een bekend Hasseltse schrijfster en levenskunstenares. Ze beschrijft haar zoektocht naar loopbaanbegeleiding en hoe dit traject haar ondersteunde en bevestigde in het volgen van haar toekomstige richting.

Lees meer

Het creatieve pad naar innerlijke rust

08/10/2022
Bronkracht blog: Het creatieve pad naar innerlijke rust

"A messy drawing can bring a lot of clarity ! " - Brandy Agerbeck
Impressie uit het atelier ... Ik word blijkbaar gevoeliger met de jaren: voor het astrologisch spel van de Goden, het Collectieve Veld dat van tijd in de kramp schiet, ... Ik geraak dan ook 'de trappers kwijt' ... net zoals iedereen. Door Creatief Verstillen hervind ik puzzelstukjes in mezelf.

Lees meer

Je innerlijke stroom volgen, schilderen op blote voeten

11/09/2022
Bronkracht blog: Je innerlijke stroom volgen, schilderen op blote voeten "De enige zekerheid die we hebben is dat alles verandert." Lao Tze. 
Impressies van een lange warme creatieve zomer - We hebben heerlijk mogen genieten van warm weer, de koele schaduw onder de bomen, goede gesprekken en vooral vrij schilderen op blote voeten in het zachte gras. Zalig Zen volgen we de innerlijke stroom die zich in het moment aandient, want alles verandert voortdurend in deze Nieuwe Tijd die om meegaandheid vraagt. Lees meer
Volg ons op