Soulpaintings & Abstracte Schilderijen

VERTRAGEN & LOSLATEN

DE TAO VAN SCHILDEREN - Binnenbeelden (2014 - 2021)

Tijdens intuïtief schilderen duik ik in mijn binnenwereld vol kleur en symboliek. Krijgen mijn indrukken vorm, komen verlangens en inzichten in beeld. Ben ik méér aanwezig en dicht bij mijn kern.

In de gelaagdheid van het proces tracht ik te accepteren wat zich wil tonen en zoek ik letterlijk en figuurlijk balans, verbinding en harmonie in de voelbare contrasten.

Intuïtief schilderen leert me levenskunst en veerkracht door de aanwezige onderstroom te accepteren, verlangens te verduidelijken en intenties te bekrachtigen.


Eliane Kunnen - artist statement
 

Abstract & Semi-Abstracte werken

Het crëeren van onderstaande werken heeft me ondersteund in mijn zoektocht en persoonlijk proces. Ze hebben ondertussen voor mezelf hun werk gedaan. Nu mogen ze verder reizen en andere zinzoekers en diepzielduikers inspireren en ondersteunen op hun pad. - Namasté 

De schilderijen zijn uitgevoerd op katoenen canvassen in acryl, gesigneerd en kant-en-klaar om op te hangen. Prijzen zijn , excl verzendkosten. Bij voorkeur worden de aangekochte werken op locatie afgehaald na afspraak. Klik op onderstaande foto's voor een vergroting en vermelding van titel, formaat en prijs.

Heb je interesse? 
Bel of mail me om details te bespreken, of maak een afspraak om de werken in mijn atelier te bezichtigen. 
Ik help je graag een gepaste keuze te maken. Of overweeg een kunstwerk op maat

Wil je zelf intuïtief schilderen?
Bekijk dan ons aanbod aan workshops
of maak een afspraak voor een individueel coachtraject 
 
Volg ons op