Kleur je Kracht: Boek & Kaartenset

Naslagwerk voor persoonlijke ontwikkeling
en zakelijke groei !

Breng meer kleur in je werk én leven
Maak het onzichtbare zichtbaarZet de kracht van kleur bewuster in
Benut bewust de kracht van kleur

Dit boek is een uitgebreid kleurrijk naslagwerk! Je leest hoe je stapsgewijs hoe kleur je kan bewust en onbewust kan ondersteunen.  Je ontrafelt de psychologische betekenis van kleur adhv de 10 kleurfamilies met hun eigen Power Doel, de 40 Power Types en hun Branding adviezen, met 1001 tips voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. ​

Dit boek is voor jou bedoeld als je op zoek bent naar wie jij bent, wat je grootste kracht is, wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze vol vertrouwen zichtbaar maakt en ontwikkelt. Misschien sta je voor een belangrijke keuze of kruispunt in je leven. Misschien heb je te maken met een ingrijpende verandering of gebeurtenis en zoek je naar een manier om dit een plaats te geven en daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Misschien gaat alles prima met je en wil je vanuit jouw grote passie en ambitie jezelf verder ontwikkelen om vol zelfvertrouwen het leven te leiden waar jij van droomt. Jij hebt het juiste boek in handen als je meer kracht of kleur in je leven wilt.  

Show your true colours & Be-You-tifull

   
De 40 kleuren kaartenset kun je inzetten als dagelijks focuspunt voor jezelf, je gezin of met klanten. Op elke kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Als life- en loobaancoach zet ik deze kaarten in als energizer of verdieping in een coachtraject. Boeiend hoe kleuren kunnen raken!

Praktische info

  • Prijs per boek: 30€, excl. verzending - Harde kaft, full color met kwalitatieve kleuren
  • Prijs per kaartenset: 25€, excl. verzending - 40 uni kleurkaarten met bijhorende affirmatie, incl. instructies om ze te benutten
Interesse? Laat je voorkeur weten en bestel via het contactformulier
 

Aanrader: Zichtbaar Jezelf Kleurcoaching

Show your true colours!
Maak het onzichtbare zichtbaar. 
Benut bewust de kracht van kleur!
  • Dit individuele traject meet, geeft inzicht én versterkt zichtbaar jouw personal en/of professional branding zodat je groeit als mens en ondernemer.
  • Je leert vanuit kleurpsychologie naar jezelf en je situatie te kijken.
  • Je wordt uitgedaagd om letterlijk de krachtkleuren van je Powertype, Balans én Blauwdruk  aan te trekken om Impact te maken.
Zo maak je het onzichtbare zichtbaar op non-verbale wijze. Magisch!

Durf je van binnenuit de transformatie aan te gaan?! 

Volg ons op