2 reeksen kunstkaarten eigen werk verkrijgbaar

20/09/2023

Tijdloze boodschappen om te geven
Stapstenen en keerpunten van bewustzijngroei​
Een visueel rustpunt voor jezelf
Inspiratie voor je altaar of werkruimte

Sommige sympatisanten kijken verrast als ik vermeld dat ik ook kunstkaarten van eigen werk heb en verkoop. Vandaar dat ik in deze blog mijn huidige reeksen in het licht zet. Voor jezelf om in te kaderen, of te versturen naar een dierbare. Alle kaarten zijn individueel of per set te verkijgen via mijn Galerij & Shop. 

Reeks 1 - 2021: Kunstkaarten

Doorheen de jaren heb ik vele kunstwerken mogen maken die mijn eigen groeiproces hebben verheldert en verzacht. Ze vormden stapstenen en keerpunten van persoonlijke bewustzijnsgroei. Het voelde vaak alsof mijn hand en oog werden geleid, terwijl ik me in een zorgzame aanwezigheid gehuld voelde.

In 2021 heb ik een eerste reeks kunstkaarten ontworpen opdat hun tijdloze boodschappen zich mogen verspreiden bij andere zinzoekers.
Verkrijgbaar als set van 15 kaarten (zonder envelop) of los per 4 stuks (incl envelop)

 


 
"Lieve Eliane,

Fijn om jou te ontmoeten via jouw bijzonder mooie kunstkaarten,
waarvan ik graag een set bestel.
Ze zullen in dankbare handen terecht komen.
Ik vind 't zo deugddoend te mogen ervaren
hoe jij levenskunstenaars blijft inspireren."
 

Walter Debock, sociaal werker & beeldend kunstenaar


Reeks 2 - 2022 : Luxe Mandala Vouwkaarten

In mijn kunst laat ik me speels en intuïtief inspireren door de natuur met zijn vloeiende lijnen en texturen, oude wijsheden en symbolen. Cirkels, mandala's en heilige geometrie vormen een terugkerende waarde in mijn beeldentaal.

Kenmerkend voor deze chakra mandala's zijn de krachtige kleuren en rustgevende uitstraling die elke ruimte kunnen 'activeren', vullen en voeden met hun organische kleuren en symboliek.  De luxe mandala kaarten zijn los of per set verkrijgbaar.


 

"Jouw mandalakaarten zijn prachtig. 
Deze feedback krijg ik ook van mijn cursisten. 
Ik geef je kaarten steevast als krachtige afsluiter van onze opleiding ChaZen,
waarbij ik blind intuïtief ga voelen wie welke chakrakaart krijgt. 
Met een persoonlijke boodschap zijn ze heel rakend. "

 Margo Jamers, ​Oprichtster, teacher & practitioner van ChaZen Reflexologie

Kwalitatief drukwerk in 'Galerij & Shop'

Omdat deze beelden en hun proces mij elk op hun manier geraakt en geheeld hebben, heb ik ze omgezet in kwalitatief drukwerk. Ik hoop dat deze reeks kunstkaarten en prints je mogen bekoren en inspireren.
> Bekijk het volledige aanbod in de rubriek 'Galerij & Shop'

Volg ons op