Ik word herinnerd aan mijn zielenweg, getuigt Greta

22/04/2024

Synchroniciteit ... de ziel roept op tot mindful manifesteren.

In mijn bewustzijnscoachings is een nieuwe golf van aanvragen naar het Bezielingsspel merkbaar. Zinzoekers worden in beweging gezet om helder zicht krijgen op eigen levensmissie. De ziel roept op tot mindful manifesteren. Voor wie de vertaalslag wil maken van verlangen naar daadkracht.

Gezien ik zelf op zo'n golf zit en deed ik recent een repost over Het Bezielingsspel dat Psychologie Magazine in 2019 bij mij kwam testen en goedkeurde (lees artikel). Zo kwam Greta na meerdere jaren terug op mijn pad. Het bericht kruiste haar pad op het juiste moment - synchroniciteit - en ze maakte meteen een afspraak om haar roeping te exploreren met het Bezielingsspel. De intuïtieve bewustzijnscoaching die volgde, raakte haar dusdanig dat ze er graag over getuigt.
 

Greta getuigt: "Ik word herinnerd aan mijn zielenweg."


Een spel in samenwerking met de ziel. 

Een paar weken geleden 'speelde' ik het bezielingsspel bij Eliane. Het maakt helemaal waar wat het weergeeft. Een spel in samenwerking met de ziel. En het mooie is dat het ook echt een spel is. Je hoeft niet te denken, je mag heel veel voelen. Wat vooral zo inspirerend was, is dat het simpel en eenvoudig is terwijl er duidelijk vernieuwende innerlijke processen op gang komen. Je "weet" duidelijk waar het om gaat in het zielenleven.

Dichter bij jezelf komen via kleur, water, aarde, lucht en vuur.

De sessie begon met het helder krijgen van mijn thema adhv kleurkaarten. Ik voelde al dadelijk een positieve stroming van aha momenten. Dichter bij jezelf komen via kleur, water, aarde, lucht en vuur. Hoe eenvoudig kan het zijn! Om dan de volgende stap te zetten naar het bezielingsspel. Er werd tijd genomen om de processen z'n weg te laten gaan en toch was alles binnen de voorziene tijd afgerond. Daar zit de ziel echt voor iets tussen!

Ook thuis gaat het proces verder ...

Dagelijks neem ik de Kaart van mijn Bezieling bij me, zeker als ik een moeilijke dag heb. Heel vaak heeft het dan met één van mijn blokkades te maken. Als ik dan lees welke zielenzinnen erbij horen, dan draait er zich onmiddellijk iets in mezelf. Precies of ik op een bepaald niveau herinnerd word aan mijn zielenweg.

Een beklijvende bewustzijnscoaching op zielenlaag

Het is een sessie dat ik niet vlug zal vergeten of langs me neer zal leggen. Het gebeurt me niet vaak dat ik zo intens bezig blijf met wat er aangeboden wordt. Heel vaak gaat het om persoonlijkheidstraining. Deze bewustzijnscoaching met het Bezielingsspel heeft me mijn verlangen helpen verhelderen en raakt me diep in mijn ziel.

Dank je wel Eliane om het bezielingsspel te delen!
Dank je om de weg die je gaat om dit zo liefdevol aan te bieden en te begeleiden.
Liefs Greta

Wil jij ook de vertaalslag maken van verlangen naar daadkracht?
Maak dan nu een afspraak!


Relevante links:

Volg ons op