Tuinatelier Bronkracht, van verlangen naar daadkracht

24/08/2021

gezellig rommelig kliederatelier

Ruimte voor de 'Kunstmaker'

Sinds 2006 inspireer ik zinzoekers met mijn 'Bronkracht' activiteiten rond Stilte, Kunst- en Natuurbeleving. En hoe graag ik ook anderen begeleid in intuïtieve bewustzijnsgroei, dien ik ook mijn eigen Bron te voeden. Zo groeide er met de jaren een diep zielsverlangen om zelf méér te schilderen en onbevangen te creëren.

 
Van verlangen naar daadkracht

Eind 2019 hebben Eddy en ik onze garage dan ook omgebouwd tot 'Kliederatelier'. Een lichte werkplaats met blik op de tuin om onbezorgd te schilderen, kliederen en de boel te laten liggen om later verder te kunnen werken. Hoe synchroon dat enkele maanden daarna - met de covid lockdowns van 2020 en 2021 - ik mijn 'veilige plek' mocht inwijden, benutten en het gaandeweg organisch is kunnen groeien tot een praktische en inspirerende plek om thuis te komen.

Vanaf september 2021 stel ik het dan ook open voor Vedic Art Basiscursus en Touch Drawing. Bij mooi weer kunnen we in de gezellige hoekjes van de tuin werken, zalig op bote voeten in het gras onder de schaduwrijke bomen. Mijn Chakramandala's brengen sfeer en visuele rustpunten. Bij druilerig weer kan dit in alle vrijheid onder de carport, in het paviljoen of binnen in het atelier.  Afhankelijk van de workshop is er ruimte tot 8 à 10 personen.

Kom je een workshop volgen? Dan raden we aan om je eigen verfkledij mee te brengen, en extra laagjes om jezelf koel/warm te houden.

CasperWil je zelf de sfeer komen proeven?
Wees welkom!

Dan kan deze handige workshop wegwijzer je keuze hopelijk vergemakkelijken. In de Agenda vind je alle actuele data van lopende workshops.

Eddy en ik kijken er naar uit om je welkom te heten in ons klein groen paradijs. En ook Casper, onze rosse kater, zal terug content zijn om menig vrouwenhart voor zich te winnen. ;-)

Impressies uit het tuinatelier

Wellicht kan deze vlog je ook boeien Terugblik Open Atelier 2024
 
Volg ons op