Je innerlijke stroom volgen, schilderen op blote voeten

11/09/2022

Impressies van een lange warme creatieve zomer

Met deze beelden laat ik je mee nagenieten van n intense zomer met een 2daagse workshop Touch Drawing en een 5daagse Vedic Art in onze tuin. We hebben heerlijk mogen genieten van warm weer, de koele schaduw onder de bomen, goede gesprekken en vooral vrij schilderen op blote voeten in het zachte gras. Zalig Zen volgen we de innerlijke stroom die zich in het moment aandient, want alles verandert voortdurend in deze Nieuwe Tijd die om meegaandheid vraagt.

Touch Drawing, een helende reis

Vedic Art, Intuïtief Schilderen

Wat kan kunstzinnig werken je bieden?

De kracht van een intuïtief kunstzinnige retraite of workshop volgen als moeder, docent, therapeut, ondernemer, .... ligt in de combinatie van ontspannen, zelf ns achteruit kunnen zitten, je laten begeleiden, de organisatie en beslissingen ns aan iemand anders overlaten ... en zelf creatief, speels aan de slag gaan, gericht experimenteren met kleur, lijn, vorm, ...

In het creatief werk ga je herbronnen met wat je Ziel en Zijn boeit op dit moment. In dit spel van loslaten en verkennen kom je onvermijdelijk jezelf tegen ... én juist omdat er geen prestatiedruk op zit, kun je verrassende oplossingen vinden ... die je mss wel in je eigen werk/werking kunt inzetten. Intuïtief Creatief werken laad je op, verfrist je geest .. om vrijer in het leven én je werk te staan.

Wens je jouw innerlijke stroom volgen? Bekijk ons 'veranderende' aanbod.

"De enige zekerheid die we hebben is dat alles verandert." Lao Tze
Als kunstzinnig coach en soulpainter voel ik dat deze Nieuwe Tijd om nog bewustere keuzes vraagt.
Ik voel dan ook dat mijn eigen aanbod 'in transitie' is, en ik kunstzinnige nog sterker in de onderstroom in te zetten heb ... voor mezelf en anderen.

Ik nodig je dan ook uit om het 'veranderende' aanbod in onze agenda te volgen door in te schrijven op de nieuwsbrief, en hou de vinger op de pols via sociale media.
Heb je vragen of trekt een persoonlijk traject je meer? Contacteer me dan voor een vrijblijvende intake. 

Volg ons op